Anca-Maria Chihaie March 25, 2022
„Eu sunt personajul” este un scurtmetraj despre trăirile și emoțiile pe care le avem cu toții zi de zi, realizat de fetele de la „Spații noi”, Anitta Pelin și Bianca Albu. Filmul a fost făcut cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului și a avut avanpremiera în urmă cu două zile.

 

 

 

La proiecția scurmetrajului au participat Beatrice Tudor, dansatoare și coregrafă la Unfold Motion, și Marin Lupanciuc, actor la Teatrul Național Timișoara. Cei doi au împărtășit celor prezenți întâmplări din carierele lor, ce simt atunci când sunt pe scenă și cum se îmbină teatrul cu dansul. „Dansul este o călătorie continuă”, a spus Beatrice Tudor, care a mai precizat și că emoția cu care se confruntă este nerăbdarea.

 

Filmul, despre viață și emoție, transmite publicului că uneori uităm cine suntem cu adevărat și ne pasă de ceea ce cred alții despre noi.

Tu ai știut vreodată ce îți dorești? Tu știi ce este iubirea? Îți place cum arăți? Sunt câteva întrebări la care o să te gândești după vizionarea lui.

 

 

Din distribuție fac parte: Mădălina Gligor, Thea Lazăr, Rareș Rusan și Peter Adzic; regia: Jasmina Mitrici; imagine și montaj: Bianca Albu; text: Anitta Pelin.

„Eu sunt personajul” va fi disponibil online, din 27 martie, pe canalul de YouTube: Spații Noi.

 

Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită în 27 martie și a fost stabilită în anul 1961 de Institutul Internațional de Teatru (ITI), la propunerea dramaturgului finlandez Arvi Kivimaa.

 

Foto: Stefi Cirtea și Anca-Maria Chihaie

Citește și:  Provocarea Orașului Paralel redeschisă timișorenilor

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*