Redacție June 29, 2021

 

Se redeschide Piața Flavia din Timișoara, odată cu noile relaxări comunicate de guvern, iar autoritățile locale au anunțat organizarea unui maraton inedit, vaccinare anti-COVID la intrarea în piață.

 

După mai bine de un an în care a stat închisă, Piața Flavia din Timișoara își redeschide porțile. Asta pentru că de la 1 iulie vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare, printre care și redeschiderea piețelor de vechituri. Odată cu redeschiderea, la intrare în piață se va amplasa un centru mobil de vaccinare unde doritorii vor putea să se imunizeze. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

 

„În zilele de 3 și 4 iulie, adică în primul weekend după redeschiderea piețelor, o echipă mobilă de vaccinare va asigura imunizarea la intrare în piața Flavia din Timișoara, pe strada Lacului, începând cu ora 10:00 pana la ora 18:00. Pot beneficia de imunizare atât persoane care merg în piață, cât și locuitorii zonelor învecinate sau orice alta persoană interesată. Nu este necesară programarea în prealabil, având nevoie doar de act de identitate, iar serurile disponibile sunt Pfizer și Johnson & Johnson”, a transmis Zoltan Nemeth.

 

 

Citește și:  Forma finală a proiectului de lege privind Certificatul Electronic COVID-19 obligatoriu la locul de muncă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*