Anton Kovacs November 2, 2020

 

p1

 

 

Lockdowns KILL”: consilierul Trump Covid, Atlas, forțat să-și ceară scuze pentru interviul RT, în timp ce revolta mediatică deviază către „propaganda rusă”

image

Sâmbătă, medicul de la Universitatea Stanford , care a apărut în calitate de consilier principal al președintelui Donald Trump pentru răspunsurile la pandemia Covid-19, a numit politicile de blocare drept „eșec epic” și a susținut că „ucid oameni”, în timp ce vorbea cu Afshin Rattansi pe Emisiunea RT’s Going Underground.

“Conducerea în domeniul sănătății publice a eșuat în mod flagrant și ucide oameni cu politicile lor de închidere care induc frica”, a declarat Atlas pentru RT.

„Blocările vor scădea ca un eșec epic al politicii publice de către oamenii care refuză să accepte că au greșit – au greșit, au refuzat să accepte că au greșit, nu știau datele, nu le păsa. Și a devenit o frenezie a opririi cazurilor Covid-19 cu orice preț, iar aceste costuri sunt masive ”, a spus el.

Argumentul este incontestabil: blocajele ucid oameni.

Atlas a arătat apoi pierderile de locuri de muncă, sinuciderile în creștere, abuzul de droguri în creștere și răul cauzat tinerilor, legând problemele de restricțiile Covid-19 puse în aplicare. Un studiu a arătat că 25% dintre americanii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani s-au gândit să se sinucidă în iunie „din cauza blocării”,  a spus el.

Creăm o generație de copii nevrotici, forțându-i să poarte măști și să se afle la șase metri distanță de prietenii lor.

 

 

Rezultate scrutin Republica Moldova: Maia Sandu şi Igor Dodon, aproape la egalitate, merg în turul doi

 

Prinţul Charles, unul dintre ambasadorii turistici ai României, ar putea deveni rege. Zvonul lansat de un expert în casa regală britanică

400x200.jpg

Suverană a Marii Britanii de aproape şapte decenii, regina Elisabeta a II ar putea abdica de ziua sa de naştere. Zvonul a fost lansat de expertul regal Robert Jobson, specializat în Prinţul Charles.

 

Preţul plătit de britanici din cauza pandemiei: Virusul ameninţă 6 milioane de afaceri mici şi 16 milioane de locuri de muncă în Regatul Unit

 

Veşti bune pentru români: Angajaţii vor avea parte de o nouă minivacanţă

 

 

Digitalizarea României: faza de lupte sângeroase ​între PDF și JPEG, Maps și Waze. Între cetățeni și primării, între clienți și corporații

image-2020-05-30-24025644-70-istodor-pri

Doi prieteni buni îmi spun cum orice ai face online sau offline Primăriile/corporațiile de utilități sunt blocate. Ca să obții cele mai simple avize posibile primăriile/corporațiile îți cer un vraf de hârtii. Iar dacă le trimiți online, nu-ți răspund decât greu pentru un simplu număr de înregistrare, iar când o fac, domle, îți reproșează câ ei nu primesc “fotografii”, ci documente scanate. E o luptă sângeroasă între JPEG și PDF. Deși documentul este același. Eu? M-am lovit strașnic de aplicațiile folosite de UBER-iști. Oamenii sunt trimiși, săracii, o stradă/zece numere mai încolo și dialogul devine contondent. Da, nu-i perfect nimic, cum se credea. Da, lumea cea nouă, digitalizată, începe. Prin a descoperi analfabeții și a da rateuri.

 

DSP Galati i-a spus unui barbat prin telefon ca e negativ, apoi l-a anuntat prin SMS ca are Covid-9

DSP Galati i-a spus unui barbat prin telefon ca e negativ, apoi l-a anuntat prin SMS ca are Covid-9

Un galatean a trecut printr-o situatie mai putin placuta atunci cand Directia de Sanatate Publica din judet i-a comunicat ca a iesit pozitiv la testul Covid. Asta pentru ca, cu doar trei ore inainte, aceeasi institutie ii comunicase ca testul sau iesise negativ.

 

Un medic din Franța face acuzații grave după ce tatăl i-a murit în spitalul din Sibiu: “Îmi spunea că este lagăr de exterminare”

Acuzații grave pentru medicii de la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Sibiu. Familia unui pacient decedat de COVID-19, care suferea și de cancer limfatic, spune că acesta a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale. Fiul bărbatului lucrează ca medic în Franța și vrea să atragă atenția asupra modului în care a fost tratat un pacient fără speranță într-un spital românesc.

Citește și:  Revista presei 26.01.2021

 

REPORTAJ. Combinatul care nu a funcționat nici măcar o zi

Un colos din beton, de 250 de metri înălțime, este dovada neputinței la Târgu Jiu. Ceea ce se dorea a fi o investiție de succes în comunism a fost vândută, 17 ani mai târziu, bucată cu bucată, la fier vechi. Astăzi pe locul fostei Centrale Electrice de Termoficare din Târgu Jiu au rămas doar ruinele, iar printre oameni un sentiment de resemnare: atât s-a putut.

 

35 de ani de la cea mai lungă translare. Un bloc din București a fost mutat, cu oamenii în el, 63 de metri

poza-1-1-620x389.jpg (620×389)

Sub conducerea dictatorului Nicolae Ceaușescu a apărut moda mutării clădirilor, blocurilor și bisericilor. Marian Ștefan a participat la mai multe dintre ele, cea mai importantă și cea mai lungă din București fiind mutarea unui bloc de pe bulevardul Republicii, în iulie 1985.

 

Atac al unui grup de tineri turci asupra unei biserici din Viena. Austria se angajează să lupte împotriva „islamului politic” pentru a-i proteja pe creştini

400x200.jpg

După ce un grup de bărbaţi de origine turcă au luat cu asaltat o biserică din Viena, cancelarul Sebastian Kurz a declarat pe reţelele de socializare că doreşte să lupte împotriva „islamului politic”, astfel încât creştinii să-şi poată exercita credinţa liber şi fără frică.

 

Cassius Clay a scris poezii la România literară

Morar.jpg.jpg

Sînt zece ani de cînd colegul nostru Ioan T. Morar ne-a părăsit și a ajuns într-o lume mai bună și mai dreaptă, adică în Franța. Acolo, după ce a încheiat socotelile cu diplomația, s-a ocupat cu scrisul. A scrisromane, poezie, cărți de călătorie și un savuros volum despre impostură și farsă în comunism. Fake news în Epoca de Aur e o carte dedicată prostiei oficiale din anii comunismului, absurdului de partid și de stat și, mai ales, comicului de situație […]

 

Donald Trump critică restricțiile „draconice” din Europa: „Ce naiba fac? Cred că voi merge și le voi explica”

donald trump miting michigan

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile măsuri de izolare luate în Europa pentru limitarea răspândirii coronavirusului, pe care le-a numit „draconice”, avertizând că Joe Biden, rivalul său în alegerile de marţi, va imita aceste măsuri dure şi va zdrobi economia, relatează agenția germană dpa, preluată de Agerpres.

 

Curs BNR valabil astăzi 02.11.2020

image

 

Google Meet lansează în sfârșit fundaluri personalizate pentru apeluri video

Unul dintre principalii factori de stres pentru cei care se alătură apelurilor video care necesită pornirea camerei video este că vor trebui să găsească un fundal bun în casa sau biroul lor sau vor trebui să își curețe zona de lucru. Așadar, opțiunea de a-ți schimba fundalul și de a-l personaliza în funcție de starea ta de spirit sau de personalitatea ta este întotdeauna un lucru binevenit. Google Meet le permite în cele din urmă utilizatorilor să-și înlocuiască fundalul cu imaginile culese manual și aveți, de asemenea, opțiunea de a vă încărca propriile imagini.

 

Premierul francez anunță interzicerea vânzării articolelor „neesențiale” în supermarketuri

NW021891-A-01-20201101.jpg

Franța va introduce marți o interdicție privind vânzarea tuturor articolelor „neesențiale” în supermarketuri, a anunțat premierul Jean Castex într-un interviu televizat duminică la TF1, în conformitate cu măsurile deja impuse de un blocaj la nivel național pentru stoparea coronavirusului. 

 

Cât de simplă și viața pe Stația Spațială? Astăzi se împlinesc 20 de ani de rezidență în spațiu

 

Vibrația și potențialul zilei 2 noiembrie 2020 – Ziua în care putem vedea ce nu se vede

646x404.jpg

Ziua de 2 Noiembrie 2020 are vibrația opt, formată din cifre date adunate împreună (2 + 1 + 1 + 2 + 2 = 8). Cifrei opt îi este atributul elementului pământ. Aceste cifre îi plasează concret, adoră zona materială, iubește viața bună, dar sunt guvernate de planeta Uranus, poate aduce cu ea și surprize, deoarece această planetă este renumită pentru natura ei plină de aventură și risc, împletite cu dragostea pentru adevăr.

 

 

p2

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*