Redacție February 26, 2021

 

Elevii pot să ducă mărțișoare și flori de 1 martie la școală, dar cu condiția să respecte distanțarea socială, a spus la Digi FM șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Acesta a amintit că ministrul Educației este de acord cu acest lucru.

 

„Cred că domnul ministru al Educației s-a pronunțat pe această temă și nu are rost să intrăm într-o discuție foarte controversată. Da, eu am înțeles că e posibil să se ducă flori mărțișoare luni. Distanțarea și tot trebuie păstrate”, a declarat Arafat.

 

Șeful DSU a precizat chiar că și el va duce colegelor mărțișoare.

 

După ce ordinul comun al ministerelor Educației și Sănătății cu regulile pentru redeschiderea școlilor a interzis „schimbul de obiecte personale”, categorie în care ar fi putut intra mărțișoarele și florile oferite cadrelor didactice și elevelor de 1 și 8 martie, ministrul Educației afirmă că nu există nicio interdicție și că acestea sunt permise, floarea fiind „un simbol”, nu un „obiect personal”.

 

sursa: digi24

Citește și:  128 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Vezi cât este rata de incidență în județ și de unde sunt infectații

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*