Publicația Info Timișoara a depus plângere la CNCD împotriva caricaturistului Ștefan Popa Popa’s


8 răspunsuri la “Publicația Info Timișoara a depus plângere la CNCD împotriva caricaturistului Ștefan Popa Popa’s

   1. Miha Cornelia, nu „maestrul” Popa Popa’s trebuie sa imparta dreptatea si sa catalogheze public un grup de oameni ca fiind ciuruc.
    In orice tara civilizata, a 2 zi dupa declaratiile respective ar fi fost amendat. Se pare ca nu si in Romania…
    Din cauza asta am depus plangerea, pentru ca vrem sa traim intr-o tara civilizata.
    Azi e vorba despre olteni, maine va fi despre moldoveni, poimaine despre aia cu ochii albastri, ziua urmatoare despre oamenii blonzi care nu au ce cauta in Timisoara…si tot asa.
    Nedreptatea si discriminarea trebuie oprite din fasa. Punct

 1. De ce nu pleaca banatenii in oltenia, de ce le luati apararea acelor scursori ai societatii, voi stiti cate probleme cauzeaza societatii noastre? S-a scris in presa despre ei ca arunca ghivecele de pe podul Michelangelo in Bega, atatea cazuri la sectiile de politie cu deranjarea ordinii publice, eu stau intr-un bloc unde majoritatea sunt din GJ, DJ, OT numai mizerie si mizerii de oameni.
  Daca sunteti Timisoareni cu adevarat nu le mai luati apararea.

 2. Muică, dar vă supărarăți rău pe Popas. Ce făcu aşa de grav, decât îşi dădu şi el cu părerea despre ciurucuri 😁

 3. Maestrul Popa s a subliniat doar un adevăr general valabil, o judecată a tuturor timişorenilor afectaţi de comportamentul abject şi lipsit de moralite a oltenilor parveniţi prin Timişoara. Dar ADEVĂRUL DOARE.
  Cât despre televiziunea Europa Nova şi al ei moderator…pot să relevez doar propria experinţă.
  Fiind concediată nelegal pentru a face loc unei oltence necalificate, dar cu şpăgi grase la comenduire, am câştigat reintegrarea printr-o hotărâre judecătorească irevocabilă. Ce credeţi că s-a întâmplat? A plecat olteanca? Aş…
  Aceasta şi-a chemat acoliţii pe linie partinică şi a început o campanie de denigrare în massmedia, printre care şi Televiziunea Europa Nova în care am fost porcăită după lipsa de ştiinţă şi conştiinţă a făptuitorilor, moderatori tv.
  Concluzia: De atunci aceste televiziuni nu mai există pentru mine. Cine să-şi piardă timpul cu minciuni sfrunate…

 4. COMUNICAT DE PRESĂ
  În emisiunea CONFLUENȚE din 17 iulie 2019 de la Tele Europa Nova Timișoara, în care invitat a fost ȘTEFAN POPA POPA’S, provocat de moderatorul TIBERIU CIOBANU, prin afirmația că ’’au venit oltenii să-i salveze pe ’’mlăștinoși’’, adică pe locuitorii municipiului de pe Bega’’, artistul vizual a făcut o serie de afirmații în legătură cu oltenii. Decupate apoi din context de unii ’’binevoitori’’, acestea au stârnit, pe bună dreptate, un val de proteste. Pentru cei care nu au vizionat emisiunea cu pricina, precizăm că Popa’S a numit ’’ciurucuri’’ doar acele elemente necivilizate venite pe Bega, restul fiind oameni valoroși, mai ales că are un respect aparte pentru reprezentanții acestei regiuni, din care este originară și mama sa. Intenția retragerii titlurilor de ’’Cetățean de Onoare’’ luate la Slatina și Craiova par de aceea desuete, întrucât i-au fost acordate pentru merite artistice, nu pentru altceva. Oricum, decizia finală va aparține consilierilor locali, pentru care, prin noi, marele artist vizual le transmite că are tot respectul. Orice speculații ulterioare sunt de prisos.
  În numele Biroului de Presă al lui ȘTEFAN POPA POPA’S, prof.univ.asoc.Pompiliu COMȘA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *