V.V. July 2, 2022

 

În urma investigației noastre despre schela care bloca trotuarul de lângă Palatul Marschall, pentru o perioadă lungă de timp, situația a început să se schimbe în bine.

În prezent, trotuarul de sub schelă a fost curățat de obstacole, astfel încât pietonii pot să circule în siguranță, fără să fie nevoiți să iasă în stradă. Pe porțiunea pe care se află șantierul s-a făcut și curățenie și au fost puse diferite tăblițe cu informații pentru trecători.

 

video
play-rounded-fill

 

Lucrările pentru restaurarea fațadei Palatul Marschall s-au reluat de curând cu o a treia firmă, după ce primele două au intrat în insolvență. După mult timp, în sfârșit am putut să vedem muncitori pe șantierul respectiv. Conform panoului public informativ, lucrările ar trebui să fie gata în toamna acestui an.

 

 

Șantierul de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 12, după podul înspre Piața Maria, pe partea stângă, a pus timp de cinci ani în pericol timișorenii care voiau să meargă pe trotuar.

 

 

Calea a fost mult timp blocată de scânduri sau alte materiale de construcții, iar pietonii erau nevoiți să meargă pe stradă. De multe ori aceștia erau în pericol să fie călcați de mașini deoarece șoferii care veneau dinspre Piața Maria pe Splaiul Tudor Vladimirescu nu-i vedeau din cauza schelei de pe trotuar.


***

Dacă crezi că Infotimisoara te ajută să înțelegi mai bine vremurile în care trăim, ne-ar ajuta mult să ne susții activitatea pe Patreon. Susținerea comunității este cea mai importantă resursă pentru noi, jurnaliștii Infotimisoara:

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*