Porumbeii vor putea fi hrăniți din nou pe domeniul public din Timișoara. Primăria pierde procesul deschis de asociația pentru protecția animalelor


5 răspunsuri la “Porumbeii vor putea fi hrăniți din nou pe domeniul public din Timișoara. Primăria pierde procesul deschis de asociația pentru protecția animalelor

 1. MINUNAT!
  Aveți acolo niste magistrați care nu uzează deloc logica fireasca a lucrurilor! Ma refer și la cel care a dat sentința ca cei care vor sa aibă animale la bloc sa ceara acordul vecinilor! Ce-i cu inepțiile astea în cel mai evoluat oraș din România??

  1. O HCL care NU are la baza o LEGE, NU este legala! Este un ABUZ!
   O LEGE este data/votata in Parlament (organul legiuitor al tarii), promulgata de presedintele tarii, publicata in Monitorul Oficial.
   O H.C.L. NU este lege …este DOAR un INSTRUMENT de aplicare a unei LEGI.
   CE LEGE are la baza aceasta H.C.L.?!
   Exista Legea 205/2004, care, la Art.1. alin (1) apune:
   Articolul 1
   (1) Prezenta lege reglementează măsurile necesare pentru asigurarea condițiilor de viață și bunăstare ale animalelor cu sau fără deținător.
   ….”bunastarea animalelor CU si FARA detinator”!!!!!!!!!
   Porumbeii (si alte pasari – vrabiute, gugustiuci etc.)- care sunt deja URBANE- intra in aceasta categorie: „animale FARA detinator:”.
   Iar „bunastarea” lor, presupune „hrana” si „apa”!
   In concluzie, CHIAR DACA Tribunalul nu anula decizia primariei, aceasta decizie era / este ILEGALA si ABUZIVA.
   HCL trebuie sa respecte prevederile din lege, nu sa introduca alte prevederi care pot contravine legii.
   HCL putea fi contestata in CONTENCIOS ADMINISTRATIV.
   (Si TOATE acele amenzi ABUZIVE , ar trebui restituite cetatenilor.)❗😊

   ***Deci, NICI acea „sentinta” cu „acordul vecinilor” NU este LEGALA! (cum ar fi sa ai acordul vecinilor pentru a avea copii???!!!)
   …………..
   CITITI si aici:
   https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_291173/Hotararile-de-consiliu-local-anuleaza-hotararile-de-guvern.html

 2. Bravo, Ane! Ești cea mai luptătoare femeie pe care o cunosc și această decizie a tribunalului dovedește că până și Dumnezeu este de acord cu tot ceea ce faci tu. Fiindcă da, oamenii care au putut da o …,,interdicție de hrănire a porumbeilor”( cât de antihristic sună!), l-au provocat chiar și pe Dumnezeu.

 3. bravo celor care au luptat si lupta in continuare impotriva celor care isi bat joc de alte fiinte care au si ele dreptul sa traiasca si sa fie ajutate,am crezut ca USR e ceva mai bun decat alte partide,dar se pare e chiar mai rau,aveti grija cu cine votati data viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *