V.V. July 31, 2021

 

 

Se bat urmașii Brătienilor în Timișoara, pe „ciolan” pare-se, de îmi e rușine mie de rușinea lor. Tabăra lui Ambruș și tabăra lui Nica nu mai au deloc simțul ridicolului. Dar, cumva, e de înțeles, la fel stau lucrurile și la București. Orban contra Cîțu, PNL contra PNL, doar lupta asta mai contează acum pentru politicienii de dreapta, guvernarea trecând în plan secund.

Revenind pe plaiuri bănățene, localii noștri au reușit, din nou, să pună Timișoara pe prima pagină a ziarelor naționale, și nu în sensul bun. Zic din nou pentru că fostul primar reușea să facă asta prin gafele domniei sale. Doar că, ce s-a întâmplat în ultimul timp în filiala PNL Timișoara, totul culminând cu ziua de azi, bate orice film și orice scenariu care ar vrea să păstreze cât de cât contactul cu realitatea.

Politica ar trebui să fie despre eleganță tactică, despre mutări de șahist și despre a convinge votanții. Dar PNL Timișoara nu a auzit de așa ceva. Filiala știe acum doar cum să folosească scandalul, forța turmei și bâta. Nici nu mai contează din care parte vin loviturile, nici nu mai contează cine are dreptate, circul de azi va rămâne o pată pe obrazul PNL-ului și, așa cum e normal, se va vedea în sondajele viitoare. Asta după ce se vor opri curcile din râs…

 

Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

 


Publicația infotimisoara.ro este în slujba cetățenilor.

🔸SUSȚINE și tu jurnalismul independent: https://www.patreon.com/infotimisoara​

 

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*