Redacție August 20, 2019

 

Peste două tone de tutun vrac în stare degradată au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din Timiş, dintr-un depozit dezafectat din Moldova Veche. Depozitul aparţine unei foste fabrici de ţigarete.

 

Poliţiştii de frontieră din Moldova Veche au avut o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, ocazie cu care au descoperit, într-un depozit din localitate, o cantitate mare de tutun vrac, ambalată în cutii de carton desigilate.

 

„Astfel, s-a procedat la verificarea şi ridicarea în vederea confiscării a cantităţii totale de 2.050 kg tutun vrac, în stare degradată, precum şi a 54 de role pentru împachetat. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că depozitul aparţine unei foste fabrici de ţigarete”, arată poliţiştii.

 

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Veche, fac cercetări pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

 

sursa: Mediafax

Citește și:  Șase containere modulare din Rezervele de Stat au ajuns la Spitalul Victor Babeș din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*