Redacție August 16, 2021

 

 

Peste 1.300 de candidaţi din Timis susţin, începând de azi, 16 august, probele din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat.

 

În weekendul care a trecut s-au făcut ultimele pregătiri, fiind stabilite comisiile din centrele de examen şi au avut loc întâlnirile cu supraveghetorii.

Cei mai mulţi dintre cei care dau bacalaureatul, în această sesiune, sunt din promoţiile anterioare, a spus adjunctul Inspectoratului Școlar Județean Timis, Cosmin Hogea, care este preşedintele comisiei judeţene de bacalaureat.

 

„Avem un număr de 1.329 de candidați înscriși la această etapă a examenului de Bacalaureat. Aceștia sunt repartizați în zece centre de examen și vom avea și trei centre de evaluare zonală la nivel de județ. Sigur că majoritatea e din generațiile anterioare. Nu toți dau susținerea probelor la toate materiile, majoritatea celor înscriși în această etapă susțin diverse probe, adică: română, matematică, respectiv proba la alegerea profilului”,  a spus Cosmin Hogea, pentru Radio Timișoara.

 

De precizat că jumătate din centrele de testare sunt în municipiul Timişoara.

Citește și:  PSD nu face zid împotriva justiției de niciun fel, a declarat Marcel Ciolacu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*