Redacție May 13, 2020

 

Parcurile şi locurile de joacă din Timişoara s-au deschis publicului, miercuri, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional, în urma unei hotărâri a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă a Municipiului Timişoara, luate într-o şedinţă extraordinară.

 

„Începând din data de 13 mai se deschide accesul în parcuri şi locuri de joacă, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. Tot de acum se deschid florăriile, cu respectarea restricţiilor instituite la nivel naţional. De vineri, se reia transportul public al Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) la capacitatea maximă, exceptând subsistemul de transport şcolar, care rămâne sistat, cu respectarea tuturor cerinţelor instituite pe speţă de diversele instituţii, inclusiv STPT. La data intrării în vigoare a prevederilor prezentei, încetează valabilitatea oricăror dispoziţii contrare”, arată hotărârea Comitetului local pentru situaţii de urgenţă Timişoara.

 Citește și:  Agenţia Europeană pentru Medicamente: Vaccinul de la AstraZeneca împotriva COVID-19 este sigur şi eficient VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*