Redacție February 11, 2021

 

În 2020, conform datelor publicate de Poliţia Română pentru primele 6 luni ale anului, furturile din locuinţe au continuat să facă pagube. În ciuda pandemiei de COVID-19 care a determinat mărirea timpului petrecut de către români acasă, scăderea înregistrată faţă de anul 2019 a fost de doar 15%. Practic, media a fost de 44 de furturi comise pe zi.

 

Un studiu realizat de Hello Business (https://www.facebook.com/hellobusinessromania) în Timişoara, în intervalul 5-7 februarie, a avut ca obiect sondarea gradului de siguranţă a locuinţelor. Atfel, 92,25% din locuinţele pentru care s-a realizat cercetatea de piaţă nu au un sistem de alarmă instalat. Un procent de 96,68% din persoanele chestionate au declarat că nu au fost niciodată victima unei spargeri din locuinţă.

Sondajul, efectuat pe un eşantion de 310 locuinţe din 5 zone diferite ale oraşului a fost comandat de Custom Systems (https://www.facebook.com/customsys) din Timişoara, societate care are ca obiect de activitate instalarea de sisteme de securitate pentru locuinţe şi activităţi comerciale. Dintre participanţii la studiu, 68,63% au răspuns întrebărilor în calitate de proprietari ai imobilelor, în timp ce 31,37% sunt chiriaşi.

 

***

 


Pentru a beneficia gratuit de un plan de securitate pentru locuinţa dumneavoastră, puteţi programa o vizită a unui consultant Custom Systems la numărul de telefon 0771.292.066.


 

 

Citește și:  Informații utile pentru timișoreni, 30 martie 2022

1 thought on “Numărul furturilor din locuinţele timișorenilor continuă să fie ridicat, în ciuda pandemiei de COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*