Redacție August 5, 2020
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a scris marți pe Facebook punctul său de vedere referitor la dosarul DNA cu vânzările de imobile în baza Legii 112 în care a fost trimis în judecată alături de fostul primar Gheorghe Ciuhandu și de alți foști sau actuali membri din primărie.

 

Nicolae Robu susține că este acuzat pentru „vânzarea a două maghernițe”, iar pentru acest lucru i s-a pus sechestru în valoare de 70.000 de euro pe ambele apartamente pe care le deține.

Edilul se simte nedreptățit, atât de către procurori cât și de către presa locală, pe care, din nou, a numit-o presă tonomat pentru că aceasta ar continua cu dezinformarea în ceea ce îl privește.

 

 

„ADEVĂRUL ADEVĂRAT ÎN CEEA CE MĂ PRIVEȘTE!

RUȘINE PRESEI TONOMAT, CARE CONTINUĂ DEZINFORMAREA!

Stimați timișoreni și compatrioți de pretutindeni,

Astăzi s-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiș solicitarea mea ca “dosarul caselor naționalizate” să fie retrimis la Procuratură / DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declarație de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare.

Respingerea solicitării la Tribunal nu înseamnă automat trimiterea în judecată, pentru că am dreptul la contestație și abia Curtea de Apel va stabili dacă voi fi efectiv trimis în judecată sau nu!

ACESTA ESTE ADEVĂRUL ADEVĂRAT! NICIDECUM CE APARE ÎN PRESĂ!

Vă reamintesc, eu sunt în cauză acuzat NUMAI ȘI NUMAI pentru vânzarea a două maghernițe, foste magazii de lemne dintr-un fund de curte, locuințe sociale, fără terenul de sub ele sau de-alături, dintr-o zonă periferică, fără legătură cu așa-numitele “case naționalizate din zona centrală vândute unor clanuri și persoane suspuse” și implicit fără legătură cu prejudiciul de milioane de euro despre care se vorbește conex vânzării acestora!

Puteți vedea cele două locuințe vândute cu semnătura mea -nu de către mine, nu la ordinul meu, ci de către o Comisie din care eu nici măcar n-am făcut parte!- în pozele atașate, și încă așa cum se prezintă ele după ce amărâții care le-au cumpărat le-au aranjat! Inițial, ele n-au avut nici apă, nici curent, nici canalizare, nici baie!!!

ESTE DREPTATE, în aceste condiții, să fiu eu de trei ani încoace terfelit în halul în care sunt, prin modul în care se prezintă lucrurile de către un procuror evident abuziv în raport cu mine și de către o presă mizerabilă, plătită de politicieni la fel de mizerabili, fără conștiință, fără valoare, care n-au făcut nimic bun în viața lor și care tot ce arată că știu este să-i împroaște cu noroi pe cei ce au făcut, pe cei corecți și cinstiți 100%, dedicați 100% interesului public, ca mine? ESTE DREPTATE?!

P.S.
(1) Știți la cât sunt evaluate cele două maghernițe și cât este, în consecință, prejudiciul ce mi se impută mie, pentru care mi s-a pus sechestru pe ambele apartamente -unul cu 3 camere, unul cu 4 camere- pe care le dețin? La 70.000 euro! Ați citit bine! 70.000 euro, două maghernițe dintr-un fund de curte! Două maghernițe, puse pe picior de egalitate cu cele două apartamente ale mele! DREPTATE, NU?!
(2) Acuza este de foloase necuvenite NU PENTRU MINE -deci nu o acuzație de corupție a mea!-, ci de foloase necuvenite pentru acei amărâți care au cumpărat cele două locuințe.”

 

Citește și:  Voichița Lăzureanu și-a depus candidatura pentru Primăria Timișoarei FOTO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*