Redacție July 7, 2020

 

După ce tot mai mulți timișoreni s-au plâns de faptul că nu pot să meargă în parcurile din oraș din cauza țânțarilor, nu pot să-și plimbe animalele de companie sau, pur și simplu, nu mai pot să stea afară după lăsarea întunericului, primarul Nicolae Robu a precizat azi care este motivul pentru care țânțarii din oraș s-au înmulțit atât de mult în ultima perioadă.

 

Conform domnului primar, tânțarii s-au înmulțit în Timișoara din cauza condițiilor meteo, ci nu a nepăsării cuiva.

 

„Știu cât de enervantă, cât de greu de suportat este agresiunea lor, o simt și eu, alături de dv, pe propria-mi piele și încă cu o sensibilitate la înțepătura lor crescută, la limita alergiei.

Vă rog să înțelegeți, însă, că prezența atât de numeroasă a acestor vietăți nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo.

În ultima săptămână din iunie s-a stropit masiv, cu substanțele de rigoare -substanțe verificate, vă asigur, autorizate de autoritățile sanitare-, atât de la sol, cât și din aer -și sunt convins că ați văzut cu toții avionul la lucru în mai multe rânduri-.

Necazul este, însă, că au venit acele ploi abundente, zilnice și, pe de o parte, au compromis parțial rezultatele prea proaspetei intervenții, iar pe de altă parte, au făcut imposibilă o nouă rundă.”, a spus Nicolae Robu.

 

Primarul Timișoarei a mai spus că este programată o nouă rundă de dezisecție, dar că se așteaptă condiții meteo favorabile pentru această acțiune.

 

„Noi avem comandă pt o nouă intervenție, vă asigur că nu ne uităm la bani când e vorba de confortul nostru, al celor ce trăim aici, împreună, dar știți bine că și în ultimele 24 de ore a plouat -și iarăși plouă, chiar acum- și în continuare vremea este anunțată instabilă.

Ca să nu facem cheltuiala degeaba, fără efectele dorite, e nevoie, conform normelor tehnologice în speță, să se scurgă un anumit timp de la ultima ploaie și apoi să nu plouă un anumit timp după intervenție.”, a continuat edilul-șef.

 

Citește și:  Programul lucrărilor privind măturatul și colectarea frunzelor, perioada 30 noiembrie - 06 decembrie 2020

După ce a explicat care este motivul pentru care tânțarii s-au înmulțit atât de mult în Timișoara, Nicolae Robu a continuat să atace jurnaliștii locali, hater-ii și politrucii pentru că aceștia nu ar înțelege situația din teren și știu doar să critice.

 

„Sunt convins că dv, cei mulți, corecți în atitudine întotdeauna, înțelegeți situația și nu vă lăsați prinși în jocul mârșav al hater-ilor, unii dintre ei politruci ce nu pot etala nici măcar o realizare a vieții lor -una singură, atât!-, alții jurnaliști cu ghilimele și-atunci se-agață de orice, critică și iar critică, totul, fără nicio logică, doar-doar își găsesc adepți!

Bieții de ei! Cât de nefericiți trebuie să se simtă! Un agricultor e fericit să vadă ce iese din munca lui, un drumar -inclusiv din postura de muncitor necalificat!- e fericit așișderea, la fel un zidar, un instalator, un brutar, un cofetar, un frizer, o coafeză, etc, etc, apoi, cu un alt gen de muncă și alt gen de utilitate, un profesor, un medic, un inginer, un economist, un jurist, un functionar, un artist, cu toții sunt fericiți de utilitatea muncii lor. Rămân acești politruci -din păcate destul de mulți- și acești ziariști cu ghilimele -destul de mulți și ei, tot din păcate!-, incapabili de nimic concret pozitiv, cu certitudine nefericiți în inutilitatea lor.”, a încheiat Nicolae Robu.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*