Redacție July 6, 2020

 

Situație cel puțin ciudată la Timișoara în urma acțiunilor de dezinsecție făcute cu avionul în plină pandemie. Tot mai mulți timișoreni se plâng de faptul că nu pot să meargă în parcurile din oraș din cauza țânțarilor, nu pot să-și plimbe animalele de companie sau, pur și simplu, nu mai pot să stea afară după lăsarea întunericului.

În ultima perioadă în Timișoara, tânțarii în loc să dispară, parcă s-au înmulțit. În schimb, oamenii au semnalat faptul că au murit foarte multe păsări de dimensiuni mici.

 

„Unde este acel milion de euro dat pe substante pentru dezinsectie, ca nu pot plimba cainele de tantari, nu pot sta in curte de tantari si nu mai vorbesc de muste! Asadar, ce faceti mai feciori ca noi nu suntem bine deloc. Si nu de alta, DAR VIN ALEGERILE si va veti alege cu MUSTELE.SI TANTARII! Cititi instructiunile si nu mai diluati substanta ca sa se evapore mai multi bani in traistele voastre!”, a scris Roxana R. pe pagina sa de Facebook.

 

Un alt timișorean, Mircea M. a scris duminică-seară: „Am ieșit sa ma plimb prin Parcul din Complexul Studențesc. In circa 200 de metri de plimbare am fost mușcat de zeci de țânțari! S-a stropit cu apa sau s-a urinat pilotul avionului in capul nostru?”

 

„Am si eu o intrebare: aveti idee cu ce au stropit avioanele alea dimineti la rand? Ca au reusit sa-i inmulteasca!”, a scris și Angi C.

 

„Stați liniștiți, că o să se dea vina pe ploaie (că deh, ce putem noi face, vremea e de vină). Problema e că totul se va opri aici, la găsitul vinovatului, și tot noi vom fi cei care suferă.”, a scris și timișoreanca Anda O., la fel de supărată.

 

Citește și:  Opt cadre didactice şi şase elevi cu COVID-19 din Timiș sunt în acest moment în spital

Vă reamintim faptul că pentru anul 2020, Primăria Timișoara are semnat contract de dezinsecție, deratizare și dezinfecție cu firma ploieșteană Coral Impex contra sumei de 4,6 milioane de lei, inclusiv TVA.

Reprezentanții firmei Coral Impex sunt chemați cu regularitate la DNA pentru diferite nereguli în contractele obținute. Chiar și oferta depusă la licitația din 2019 organizată de Primăria Timișoara a fost cu probleme. Firma Coral Impex nu a justificat, la data respectivă, prețurile ofertate, iar substanța de dezinsecție trecută în oferta pentru aviotratamente nu ar fi, de fapt, pentru așa ceva.

 

3 thoughts on “Dezinsecția de aproape 1 milion de euro de la Timișoara, efect de apă chioară contra țânțarilor

  1. Credeam că în zona de Vest lucrurile funcționează mai bine. Ce e drept în București nu ma pot plânge de asemenea probleme. Există altele în schimb.

  2. La pădure la Giroc sunt milioane de țantari dacă te dai jos din mașină vin roiuri de țantari pe tine !
    De ce cei care trebuie să ia măsuri nu își fac treaba ? Vin alegerile credeti ca vom uita cum suntem tratati ? Vă spun eu Nu vă vom mai vota !!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*