Redacție September 25, 2020

 

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, candidatul partidului PNL pentru un nou mandat la primăria orașului de pe Bega, a îndemnat cetăţenii să iasă la votare la scrutinul local de duminică, respectând recomandările medicilor infecţionişti.

 

Tot cu această ocazie, Nicolae Robu a lasat și teoria conform căreia contracandidații săi ar miza pe o absenţă a electoratului vârstnic, inducându-le oamenilor teama de îmbolnăvire de COVID-19.

 

„S-a încercat deja să se profite de pandemia COVID. Nu luaţi în seamă toate aceste mesaje prin care se încearcă panicarea dumneavoastră. Comunicatele date de managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara (Cristian Oancea, n.r.) şi de reputatul specialist în domeniu, doctor Virgil Musta, vocile cele mai autorizate în domeniu, care vă asigură că nu vă expuneţi niciunui pericol şi vă îndeamnă să mergeţi la vot şi să nu faceţi jocul celor care vor ca dumneavoastră, mai ale persoanele mai în vârstă, să staţi deoparte pentru că v-a trecut vremea. Sunteţi cetăţeni ai acestui oraş şi trebuie să fiţi la vot alături de tineri, nu vă lăsaţi speriaţi de astfel de mesaje lansate special să vă sperie”, a declarat Nicolae Robu, vineri, într-o conferinţă de presă.

 

Primarul Timișoarei și-a continuat teoria pe aceiași linie, și a spus că, după părerea lui, restul candidaților la primărie ar fi persoane fără scrupule, care vor doar răul orașului.

 

„Ar fi o nenorocire pentru comunitatea noastră, aşa s-a ajuns în istorie să ajungă la putere oameni fără scrupule, care reprezentau cu totul alte interese decât cele ale comunităţii. Mai ales tinerii au fost cei care au crezut în acele lozinci frumoase. Când s-au trezit a fost târziu, constatând că au fost doar masă de manevră în tot ceea ce s-a întâmplat. Noi nu discutăm la scara omenirii, ci la cea locală (…)”, a mai precizat Nicolae Robu.

Citește și:  Polițistul de la 112 care nu a luat în serios apelul bărbatului ucis cu drujba la Sânandrei este implicat și într-o dispută cu omul de afaceri Vasile Gherman

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*