Nicoleta C. April 14, 2021

 

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a scris pe pagina sa de Facebook, referitor la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că acest lucru trebuie să se întâmple de mult timp.

 

„Gheaţa a fost spartă! Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan au fost demişi! Fie acesta doar începutul! În sfârşit, ceea ce trebuia să se întâmple de mult, s-a întâmplat! Cu asemenea “OAMENI NOI”, precum Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan, la nivel naţional şi la diversele niveluri locale, e vai de ţara asta, respectiv vai de comunităţile ei locale! Incompetenţă, convingeri pur neomarxiste – exprimate deschis, mai ales de d-na Moldovan – şi lipsă crasă de simţ al răspunderii, de capacitate de evaluare a situaţiilor şi luare a deciziilor potrivite, asta e tot ce ni s-a etalat de către cei doi în aceste luni de când au fost învestiţi în înaltele lor funcţii!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

 

Fostul primar a susţinut că aceşti „oameni noi” nu sunt în stare de nimic pozitiv.
„Asemenea oameni nu ştiu decât să blocheze, să anuleze, să arate că la ei e puterea, nu sunt în stare de nimic pozitiv! E cazul, în context, să ne aducem mai în faţă, mai la îndemână, în memorie, vorba înţeleaptă “cine se-aseamănă se-adună”! Şi să fim mai circumspecţi cu acordarea de mandate în alb unor oameni care n-au dovedit anterior capacitate profesională şi caracter, disponibilitate la dedicare în interes public şi patriotism! Da, şi patriotism, am cam uitat de această valoare -e drept, am şi fost ajutaţi în acest sens, dar parcă ne-am şi lăsat “cu voluptate” să fim ajutaţi!”, a mai scris Robu.

Citește și:  Personalul de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar va beneficia de măriri salariale de la 1 iulie

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*