Redacție March 9, 2019

Nicolae Robu a sperat să fie candidatul unic al dreptei din Timișoara la alegerile locale de anul viitor. Realizând că acest lucru nu se va întâmpla, a trecut la atacuri împotriva membrilor și împotriva conducerii filialei locale USR, numindu-i veleitari.

Liderul USR, Dan Barna, prezent la Timșoara vineri, 08 martie, a anunțat că Alianța 2020 USR PLUS nu se va alia cu Nicolae Robu la alegerile locale din 2020. Alianța USR PLUS va avea propriul candidat la primărie în 2020. Dan Barna l-a atacat dur pe Nicolae Robu și a comparat politica acestuia din Timișoara cu cea a Gabrielei Firea din București.

”Voi fi alături de colegii mei de fiecare dată. USR e un partid din oameni profesioniști, competenți, integri și cinstiți. Sunt calități foarte puțin întâlnite în multe din municipiile actuale din România. Sunt calități de-a dreptul pe cale de dispariție din Primăria Timișoara și nu e cazul în niciun fel la domnul Robu. Din această perspectivă, nu este niciun dubiu – USR și Alianța USR-Plus va avea un candidat la Timișoara și acela nu va fi domnul Robu” a declarat vineri Dan Barna

Mai jos aveți conferința  de presă a Alianței 2020 USR PLUS la Timișoara cu Dacian Cioloș, Dan Barna, Dragoș Pîslaru, Cristian Ghinea, Clotilde Armand, Cătălin Drulă, Vlad Gheorghe, Naomi Reniuț, Ramona Strugariu, Gabriela Mirescu, Alin Mituță, Bogdan Deleanu, Anca Majaru, Alex Vărzaru.

 


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Se lansează programul Prima Casă 2020, suma alocată pentru anul acesta fiind de 1,98 miliarde lei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*