Redacție March 6, 2019
Andreea, o reprezentantă USR PLUS care în fiecare zi, după ce își lasă copiii la grădiniță sau la bunici, se oprește în Piața Victoriei să strângă semnături pentru ca Alianța 2020 USR PLUS să poată participa pe 26 mai la alegerile Europarlamentare, a fost jefuită azi în plină stradă, furându-i-se mapa cu semnături.

 

“Democrația, în pericol! Reprezentați USR-PLUS jefuiți în stradă.

Colegei noastre Andreea i-a fost furată mapa cu semnături pentru Alianța 2020 USR PLUS în plină stradă. Totul s-a întâmplat chiar în Piața Victoriei, în apropierea sediului Guvernului.

Andreea vrea un viitor curat pentru copiii ei, așa că, în fiecare zi, după ce îi lasă la grădiniță sau la bunici, se oprește în Piața Victoriei să strângă semnături pentru ca Alianța 2020 USR PLUS să poată participa pe 26 mai la alegerile Europarlamentare. Asta pentru că în secolul 21, în România e nevoie de 200.000 de semnături, cel mai mare prag electoral din toată Europa, doar pentru a participa la alegeri.

În timp ce Andreea stătea de vorbă cu trecătorii, un tânăr ce părea că vrea să semneze s-a apropiat, i-a smuls mapa cu semnături și a luat-o la fugă. Nu l-au interesat nici poșeta, nici telefonul, obiectivul era altul. Hoțul voia doar reducerea la tăcere a unui om care vrea un viitor mai bun pentru copiii săi.

Dar Andreea nu s-a lăsat bătută, a alertat oamenii din jur și a pornit în urmărirea hoțului. Un trecător l-a prins de braț și l-a făcut să dea drumul mapei, iar altul, un polițist în civil, l-a imobilizat și apoi l-a arestat.
În democrație, hoții stau la pușcărie!
Oamenii cinstiți, trebuie să aibă (garantat) în democrație, puterea semnăturii și a votului.” – precizează USR Timiș.

 

Citește și:  727 cazuri noi de COVID în Timiș, în ultimele 24 de ore, dintre care 362 doar în Timișoara. Rata de infectare azi în Timișoara: 8,50!

 


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*