Redacție December 20, 2019

 

Aflat vineri în Timișoara pentru a susține o conferință de presă la sediul PNL Timiș, premierul Ludovic Orban a fost așteptat de activistul civic din Timişoara Cristi Brâncovan care i-a cerut insistent bani pentru Timişoara Capitală Culturală, spunându-i totodată premierului că este nevoie de o sală polivalentă la Timişoara, dar şi de un spital regional.

 

Cristi Brâncovan i-a mai cerut premierului să urgenteze proiectul Centurii de Sud, întrucât la un an de la semnarea contractului pentru execuţie nu s-a făcut nici măcar o săpătură.

 

„E necesar să alocaţi şi acum, pentru că altfel un an de zile se pierde, dacă nu se alocă acum bugetul cu realizarea centurii, banii necesari. Am înţeles, aţi prevăzut bani pentru exproprieri, dar ăştia sunt un nimic. Se poate deja lucra. Toate fazele sunt epuizate, se poate începe deja execuţia. Înţeleg că sunt exproprieri, domnul primar a explicat foarte bine, sunt cinci sau opt locuri unde se realizează exproprieri”, i-a spus Cristi Brâncovan premierului.

 

Ludovic Orban nu s-a arătat prea încântat să continue dialogul cu Cristi Brâncovan şi s-a retras cât de repede a putut din discuţie.

 

La ieşire, Cristi Brâncovan l-a aşteptat pe Ludovic Orban pentru a continua discuţia şi i-a reproşat că în Bucureşti se investesc milioane de euro în stadioane, în vreme ce pentru Timişoara nu s-au găsit în ultimii 30 de ani bani pentru un spital regional, scrie news.ro.

 

 

Citește și:  Containerele din Timișoara folosite ca spații de carantină vor deveni adăposturi pentru oamenii străzii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*