Nicoleta C. October 13, 2021

 

 

Aproape 2.000 de elevi ai Liceului Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara vor face în următoarele săptămâni cursuri doar online, din cauza frigului din clase, întrucât societatea de termoficare a început furnizarea agentului termic, dar în zona liceului se fac lucrări. De asemenea, în luarea deciziei a contat şi situaţia epidemiologică, fiind depistate mai multe cazuri de COVID în câteva clase.

 

Decizia de mutare în online a fost luată marţi de Consiliul de Administraţie al şcolii.

 

„A fost întrunit astăzi Consiliul de Administraţie în şedinţă. Am avut mai multe aspecte de discutat. Sunt 24 de clase care funcţionează în regim online din cauza situaţiei epidemiologice şi un alt aspect, temperatura scăzută înregistrată în ultimele două zile în sălile de clasă din cauza lipsei de alimentare cu agent termic. La noi acolo în zonă se fac lucrări la reţeaua de alimentare şi cele două clădiri de pe strada Ghirlandei şi Bălcescu nu au căldură”, a declarat Cerasela Bociu, directorul liceului, pentru News.ro.

 

Vă reamintim că societatea de termoficare COLTERM din Timişoara a început de luni, 11 octombrie, probele la cald, însă temperatura este scăzută întrucât agentul termic pleacă din centrală la doar 30-35 de grade. În multe zone încălzirea nu a pornit deloc, întrucât mai sunt şantiere deschise pentru retehnologizare şi se înlocuiesc conducte.

 

sursa: News.ro

Citește și:  11 utilaje împrăștie materiale pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului, la Timișoara

1 thought on “Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara trece în online din cauza frigului din clase

  1. Draga administrație USL pana acum am stat și am tăcut dar este stigator la cer sa ne batem joc și de învățământul din Timișoara. Vai de noi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*