Redacție October 12, 2021

 

Consilierul local Raul Ambruş și alți 21 de membri ai PNL Timișoara au fost propuși pentru excluderea din partid de către Biroul Politic Local (BPL), prin vot secret, în şedinţa de luni seara.

 

„Excluderea este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni, dar foarte mult a contat poziţia acestuia din Consiliul Local Timişoara, când împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziţie ostilă în permanenţă faţă de proprii colegi şi refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timişoara şi PNL Timiş. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot şi atitudine a acestuia în cadrul CL Timişoara”, a anunţat preşedintele liberalilor timişoreni, Cosmin Tabără, pe Facebook.

 

Tabără a mai precizat că s-au luat aceste decizii împotriva membrilor respectivi deoarece respectivii au prejudiciat imaginea PNL şi au adus atingere valorilor liberale.

 

„Prin aceste măsuri nu a fost sancţionată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de trei luni. Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte şi să promoveze ideile liberale în Timişoara, dar am fost refuzaţi şi excluşi din orice dialog”, a mai scris Cosmin Tabără.

 

Șeful PNL Timișoara a mai menţionat că filiala locală se bazează în continuare pe oameni de valoare şi va întreprinde doar acţiuni în favoarea timișorenilor.

 

„Ne vom apropia de mediul oamenilor de afaceri, de mediul academic, oraşul nostru beneficiind de patru mari universităţi, şi de reprezentanţii profesiilor liberale. PNL Timişoara a trecut prin momente grele, a pierdut ultimele alegeri, înţelege motivele acestor înfrângeri şi este pregătită pentru reorganizare astfel încât timişorenii să recâştige încrederea în cel mai vechi partid istoric”, a mai scris Tabără.

 

Citește și:  213 cazuri noi de COVID-19 la nivel național, niciun caz nou în Timiș, în ultimele 24 de ore

Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*