Redacție January 18, 2021

 

Din această săptămână, șoferii timișoreni vor putea accesa serviciile valetino.ro! Aplicația dezvoltată de SiteQ este unică în Europa și a beneficiat de o investiție inițială de peste 100.000 de euro. După perioada de testare, aceasta se află acum în plină campanie de lansare la nivel național.

 

Valeții auto profesioniști care au trecut de perioada de selecție și instruire sunt pregătiți să preia solicitările beneficiarilor și să conducă mașinile acestora la spălătorie, vulcanizare sau chiar mecanic în locațiile preferate ale acestora sau în locațiile partenere valetino. Astfel, timpul liber nu va mai fi ocupat de aceste activități care se dovedesc deseori adevărate devoratoare de timp și energie. Comoditatea a fost deasemenea un factor important în crearea ofertei de servicii pe care valetino.ro le oferă beneficiarilor săi.

Despre cum a apărut ideea, l-am întrebat direct pe fondatorul acesteia, Ionut Dorel Motoi C.E.O. Cool Valet Srl.

 

„Valetino.ro a apărut din nevoia de a mă bucura de timpul meu savurând ceea ce îmi place fără să mai pierd timpul prin spălătorii, service-uri si vulcanizări. Orele respective le voi petrece cu familia, prietenii sau exploatând pasiunile mele. [..] altul este sentimentul când te urci in masina si o găsești gata de drum (curată, echilibrată, fără grija că trebuie să o duc la revizie)”. Despre planurile de viitor ale afacerii, acesta afirmă: ”Pe termen scurt dorim sa lansam aplicatia si serviciul in 25 de orase mari din România (urmeaza Cluj). Iar in urmatorii 3-5 ani sa ne îndreptăm catre Olanda, Franța, Austria, Italia, Germania astfel incât să ducem o aplicație și un serviciu românesc in toată Europa.”

 

Lansarea în Timișoara a reprezentat ocazia ideală pentru efectuarea unui studiu de piață la nivel local în rândul potențialilor beneficiari. Astfel, 74,03% din respondenti au afirmat interesul acestora pentru un asemenea serviciu în Timișoara. În ceea ce privesc abitudinile șoferilor timișoreni în ceea ce privesc operațiunile de întreținere, un procent de 70,45% au susținut că își spală mașina cel puțin o dată pe săptămână în timp ce 29,55% de două sau chiar mai multe ori. Totodata, întrebați de frecventa cu care au apelat în ultimele luni la servicii de vulcanizare, participanții la studiu au afirmat în proportie de 64,56% că au avut nevoie de acestea cel puțin într-o ocazie. Și în ceea ce privește drumul la mecanicul auto, proporția celor care au apelat la serviciile unuia cel puțin o dată în ultimele luni se ridică la 42,47% dintre respondenți. Asta în timp ce 54,57% nu au avut nevoie de unul. Studiul a fost efectuat de Hello Business din Timișoara. La realizarea acestuia au participat șoferi de ambele genuri cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani.

 

Aplicația valetino.ro poate fi descărcată atât pe smartphone-urile care folosesc sistemul de operare Android cât și pe iPhone! În această săptămână, șoferii timișoreni vor beneficia de un discount lansare de 50% folosind codul TM01 în descrierea comenzii.

 

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*