Redacție October 6, 2020

 

Mai multe străzi din Timișoara au fost inundate și traficul a fost dat peste cap, marți dimineață, din cauza unei reprize de ploaie torențială abătută asupra orașului.

 

De efectele ploii nu au scăpat nici persoanele care s-au aflat în troleibuzul 14, și care, teoretic, ar fi trebuit să fie protejate.

 

„La ora 7.52 în troleibuzul 14 curgea apa, pe la 3 îmbinări din plafon, direct pe călători”, ne-a transmis o cititoare infotimisoara.ro.

 

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au transmis și ei că sunt probleme în oraș, dar nu au precizat nimic despre starea mijloacelor de transport în comun și despre faptul că, mai nou, plouă în ele.

 

„Ca urmare a ploii masive din această dimineaţă, anumite sectoare de pe traseele liniilor de tramvai numărul 4 (Piaţa 700), numărul 7 (Piaţa 700 şi Piaţa Aurora), numărul 2 (Piaţa Aurora) şi numărul 9 (Piaţa Aurora) au fost afectate. Tramvaiele vor staţiona înaintea acestor sectoare până la remedierea problemelor. Tramvaiele de pe linia numărul 2 vor întoarce în Bulevardul Dâmboviţa. Pe traseul Bulevardul Dâmboviţa-Shopping City se va introduce un minibus. Ne cerem scuze pentru inconveninetele create şi vă mulţumim pentru înţelegere”, au transmis reprezentanții STPT.

 


Dacă și dumneavoastră aveți imagini și informații de interes public, vă rugăm să ni le trimiteți prin messenger pe pagina de Facebook „Info Timisoara” sau pe adresa de e-mail: redactie@infotimisoara.ro

Citește și:  Reacția Primăriei Timișoara privind descinderile polițiștilor la instituția de pe Loga

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*