Redacție February 18, 2021

 

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că situaţia de la SC Pieţe SA este dezastruoasă și că echipamente de peste 200.000 de lei „au dispărut”.

 

Fritz a mai afirmat că actualul director, Ionuţ Nasleu, este un personaj „foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara” şi trebuie să părăsească funcţia.

„Noi credem că Ionuţ Nasleu nu are ce căuta la direcţiunea Pieţe SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de incendiul de săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei. A preluat această companie pe profit şi în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar. Acesta nu a început doar cu pandemia, ci cu mult timp înainte, din 2019. Pe scurt, este un dezastru la Pieţe”, a afirmat Dominic Fritz.

 

Edilul-șef a adăugat că atât primăria condusă de Nicolae Robu cât şi Ionuț Nasleu nu au făcut nimic în ultimii ani pentru modernizarea pieţelor din Timișoara.

 

„Sunt conştient că primăria şi prietenul personal al lui Ionuț Nasleu, domnul Robu, nu au făcut investiţii în pieţe, nu a existat vreo strategie despre pieţele Timişoarei, despre ce ar trebuie să fie o piaţă într-un oraş modern, ca Timişoara. Acum, nimeni nu este surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca Ionuţ Nasleu, care este un personaj foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara. Eu, ca şi colegii mei USR PLUS din Consiliul Local, cred că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo”, a mai spus Dominic Fritz.

Citește și:  926 doze de vaccin anti-COVID administrate în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*