Redacție October 29, 2020

 

Ionuţ Nasleu, șeful SC Pieţe și mâna dreaptă a lui Nicolae Robu, riscă să fie dat afară din PNL Timiș după ce joi seară a făcut o nouă postare pe Facebook care nu îi face cinste.

 

Cu un limbaj nedemn de un fucționar public, Ionuț Nasleu l-a atacat pe timișoreanul Alin Ciobanu, despre care a spus că ar fi urât și din această cauză nu pune poze cu el pe rețeaua de socializare. Nasleu și-a îndreptat agresiunea online și asupra Anei Munteanu, noul consilier local din partea USR PLUS și iubita lui Alin Ciobanu.

 

„Permanent un baiat urat pe nume Alin Ciobanu, probabil, ca nu își arată fata niciodata, autointitulat “ cetățean pretențios in Timisoara”, cu iubita de la USR ii jignește pe toți , am trimis un mesaj și sper sa își publice și CV-ul 

Nu am lucrat niciodata în privat? Citește-mi CV-ul! USR-iștilor, o sa faceți implozie la câți deștepți sunteți la un loc. Timpul va demonstra! Nu am șters postarea cum zice un anonim, parcă Istvan? Cetățean pretențios, sper că ești la fel de exigent și cu iubita ta! Ar fi bine să știm și cu cine vorbim pe pagina asta, nu vrei să pui poză cu tine pt că ești urât? Care iubita ta!? Ana Munteanu de la USR , sau”, a scris Nasleu pe pagina sa de Facebook.

 

 

După o astfel de ieșire, reacția filialei PNL Timiș nu a întârziat să apară, Alin Nica afirmând că misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile pe care și le-a asumat atunci când a preluat conducere județeană a liberalilor.

Citește și:  Situația COVID-19, sâmbătă, 1 mai, în Timiș: 46 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 4 decese

 

„PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular.
Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, a transmis Alin Nica, președinte interimar PNL Timiș.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*