Redacție September 15, 2019

 

S-a stabilit noua organizare a Biroului Național al USR în urma congresului național al partidului care a avut loc în acest weekend la Timișoara. Din noul birou vor face parte deputatul de Timiș Cătălin Drulă (care este și vicepreședinte al partidului) și președintele organizației județene, Cristian Moș.

 

Anunțul a fost făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Dan Barna, președintele USR, care i-a enumerat pe noii membri ai Biroului Național.

 

„Am spus încă de acum trei ani că USR este un partid altfel. Aseară, undeva pe la 03.00, am avut rezultatele votului Congresului USR de alegere a noului Birou Național. Acesta este Biroul Național al USR care va duce USR la guvernare. Aceștia sunt colegii și oamenii în care am foarte mare încredere și alături de care vom câștiga alegerile prezidențiale și vom forma acel Guvern de care România are foarte mare nevoie. Sunt alături de mine oameni dintre care mulți vor face parte din viitoarea guvernare a Alianței USR-PLUS. Sunt alături de mine oameni pe care USR i-a mandatat cu încredere și sprijin pentru a duce în următorii doi ani acest partid la guvernarea României și la acea poziție pe care românii ne-o cer de câte ori discutăm cu ei în stradă, aceea de a ne asuma însănătoșirea României”, a spus Dan Barna.

 

 

Cel de-al cincilea Congres Național al USR se va încheia în Piața Libertății, cu un miting la care vor participa Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția României, Vlad Voiculescu, deputatul Cătălin Drulă, Lavinia Aioanei (coordonator regional PLUS), Cristian Moș (președintele USR Timiș), Cristian Puscas (Secretar General al PLUS Timiș) și Dominic Samuel Fritz (candidatul USR la Primăria Municipiului Timișoara). În deschidere și în încheiere va cânta trupa Omul cu șobolani.

Citește și:  70 de școli din Timișoara, închise până miercuri, s-au amenajat secții de votare

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*