Nicoleta C. September 16, 2019

 

Casa Judeţeană de Pensii Timiş a fost călcată de hoţi. Angajaţii au descoperit, luni dimineaţa, că seifurile au fost sparte şi golite de bani.

 

Spargerea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30. Hoţii au acţionat profesionist. Au îndepărtat grilajul de pe uşa din spate, iar primul loc în care au ajuns a fost încăperea unde se află sistemul de monitorizare video. Aceştia au dezactivat alarmele şi au oprit camere de supraveghere.

Apoi, au luat la rând două birouri. Au reuşit să forţeze, nu se ştie cum, două seifuri, de unde au furat peste 200.000 de lei, reprezentând contracte de asigurări sociale, sprijin pentru înmormântare şi încasări din vânzarea de bilete de tratament.

Hoţii ar fi trebuit să îşi continue acţiunea şi în celelalte birouri, însă se presupune că s-au speriat de ceva, astfel că au decis să părăsească rapid imobilul.

Surse din poliţie spun că este posibil ca spargerea de la Casa de Pensii să aibă legătură cu atacul de la casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara, din octombrie 2018. Hoţii au forţat o uşa de fier de la intrare şi au plecat cu o casetă cu bani ce conţinea câteva mii de lei. Oamenii legii nu au reuşit să dea de urma spărgătorilor.

 

sursa Adevărul

Citește și:  Care sunt cele patru țări UE care vor primi, cel mai probabil, până la sfârșitul anului un vaccin anti-COVID produs de o firmă suedeză

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*