Redacție May 7, 2019

 

În doar câteva zile, în Timisoara se va organiza C.S.I. Challenge – eveniment cunoscut în zeci de țări.

 

C.S.I. Challenge este un format de joc inedit pe durata căruia participanții devin adevărați investigatori, oferindu-le posibilitatea acestora să analizeze o scenă a crimei pe care organizatorii o vor amenaja. Evenimentul, organizat în România de RMC Events din Timișoara își propune să ofere o experiență alternativă la formatele deja cunoscute.

Sâmbătă, 18 mai de la ora 16:30, sala Yacht Club a Restaurantului Flora se va transforma timp de trei ore într-o navă la bordul căreia s-a comis un delict. Cu o scenă a crimei la dispoziție, participanții – deveniți investigatori – vor trebui să elucideze misterul din jurul crimei pe baza indiciilor și să formuleze pe durata evenimentului propriul raport referitor la cine s-ar putea face vinovat. Nu vor lipsi din organizare actorii care vor juca rolul suspecților și vor putea fi interogați, astfel încât experiența să fie cât mai aproape de realitatea investigativă.

Evenimentul poate fi accesat pe pagina Facebook C.S.I. Challenge România și biletele pot fi achiziționate din incinta restaurantului Flora sau de pe site-ul de ticketing Tomtix.ro. Totodată, pentru informații și rezervări, puteți suna la numărul de telefon 0729463344.

Citește și:  Tânărul fotograf Silviu Preda, expoziție la Tiny Griffon Gallery Nürnberg

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*