Redacție June 19, 2019

 

În doar câteva zile, în Timisoara se va organiza Cină cu Delict! Acest concept, absolut nou înRomânia, transformă partcipanții în protagoniștii unui scenariu inedit. Misterul, tensiunea șisituațiile la care sunt supuși, fac din acest joc teatral un mijloc de socializare de o profunzimeaparte.

Vineri, 28 iunie începând cu ora 19:00 restaurantul Intermezzo din Piața Unirii se va transformatimp de trei ore într-o închisoare sovietică din inima Moscovei la doi pași de Kremlin! ”REDSOVIET Prison”, cel mai nou scenariu propus de RMC Events din Timișoara – organizatorii ”Cinei cu Delict” – îmbină elemente din istoria recentă a Rusiei, atmosfera închisorilor sovietice și oferă participanților o experiență inedită! Cei mai temuti prizonieri, gărzi corupte și autorități deopotrivă se vor așeza la aceeași masă dând viață unor situații încărcate de tensiune și mister.

Evenimentul poate fi accesat pe pagina facebook „Cină cu Delict” și biletele pot fi achiziționate online, din incinta restaurantului Intermezzo sau de pe site-ul de ticketing Tomtix. Totodată, pentru informații și rezervări, puteți suna la numărul de telefon 0729463344.

Citește și:  Despre repornirea industriei muzicale românești la Romanian Music Export, online, pe 31 ianuarie 2021

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*