Redacție May 17, 2020

 

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autorităţile române au ridicat Starea de Urgenţă. Unii pleacă, alţii vin. Cei care pleacă au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină.

Autorităţile au fost luate prin surprindere iar bomba biologică a explodat la frontieră.

„Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau ”Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este devină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat.

 

Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din Judeţul Bihor. Efectele acestui haos se vor vedea, ce mai probabil, în perioada care urmează, scrie Mediafax.

Citește și:  Grefieră de la Tribunalul Timiș, confirmată cu COVID-19

1 thought on “Haos la graniță! Peste 30.000 de oameni au trecut prin vamă fără control epidemiologic, iar efectele se vor vedea în perioada care urmează

  1. Nu este nimeni de vină decît Biil Gates pentru că el a introdus Corona Virus În Lume .A zis că sintem prea mulți in lumea asta mare…!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*