Nicoleta C. December 17, 2020

 

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 41,3 milioane de lei pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei în municipiile Oradea, Timişoara şi Bucureşti.

 

Potrivit comunicatului emis de Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Municipiul Oradea va primi 12,3 milioane lei, pentru Municipiul Timişoara au fost alocate 9 milioane lei, iar pentru Bucureşti au fost aprobate 20 milioane lei.

 

„Sumele sunt alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, ca urmare a solicitărilor formulate de autorităţile locale din cele 3 unităţi administrativ-teritoriale, fie pentru plata subvenţiei, fie pentru acoperirea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat, aferent sezonului rece 2020-2021”, se arată în comunicat.

Citește și:  Situația COVID-19, duminică, 11 aprilie, în Timiș: 158 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 8 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*