Redacție July 1, 2022

 

Fostul manager al Spitalului Municipal Timişoara, Octavian Mazilu, învinuit de luare de mită în formă continuată, rămâne în arest preventiv şi următoarele 30 de zile. Magistraţii Tribunalului Timiş au admis ieri solicitarea procurorilor în acest sens.

 

„Admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Dispune prelungirea duratei arestării preventive în cursul urmăririi penale a inculpatului Mazilu Octavian cercetat pentru luare de mită în formă continuată (25 acte materiale săvârşite în perioada 18 martie -31 mai 2022), în prezent aflat în Arestul Poliţiei Timiş, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Timiş pe o durată de 30 de zile, până la data de 30 iulie 2022 inclusiv”, arată soluţia pe scurt a Tribunalului Timiş, remisă Agerpres.

 

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în 48 de ore de la comunicare.

 

Medicul a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant că a primit bani pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale. Acesta este suspectat că ar fi primit de la mai mulţi pacienţi sau aparţinători ai acestora diferite sume de bani pentru efectuarea unor acte medicale care trebuiau realizate cu titlu gratuit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*