Nicoleta C. August 30, 2020

 

Fostul judecător Cătălin Şerban, condamnat în 2012 la șapte ani de închisoare cu executare pentru ca a primit mită 50.000 de euro pentru două sentințe date în dosarul Moldomin, se zbate între viață și moarte în ATI la Victor Babeș Timișoara, infectat cu COVID-19.

 

Soția, notar și condamnată la trei ani cu suspendare în același dosar DNA, dar și prietenii fostului vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Cătălin Șerban, care în prezent este avocat, au lansat apeluri disperate pe Facebook, solicitând persoanelor care s-au vindecat de Covid-19 să doneze plasmă pentru salvarea fostului judecător în vârstă de 44 de ani.

 

„Va adresam tuturor o imensa rugaminte! Cei care ati trecut prin infectarea cu Covid, sub orice forma (si asimptomatici), faceti un gest de umanitate si donati plasma! Ceilalti, distribuiti rugamintea!
Cautam cu disperare plasma cu anticorpi pentru un tanar prieten infectat Covid, avocat Catalin Serban, 44 de ani, sot si tata, fara alte boli asociate, aflat in stare grava la ATI Spital “Victor Babes” Timisoara. Speram din suflet sa primeasca, sa ii mai fie de folos. Se incearca orice varianta, in asemenea situatii.”

 

Citește și:  George Simion (AUR): Am luat hotărârea de a nu valida mandatul de parlamentar al lui Francisc Tobă

1 thought on “Fost judecător din Timișoara, condamnat pentru corupție, în stare gravă la Victor Babeș, infectat cu COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*