Redacție May 29, 2020

 

Două foişoare au fost montate lângă Castelul Huniade (sediul central al Muzeului Naţional al Banatului), fiind destinate freelancerilor din Timişoara care nu au un sediu, a anunţat vineri primarul Nicolae Robu.

 

„În Timişoara avem inclusiv jurnalişti care nu au un sediu, care nu lucrează într-o firmă, ci desfăşoară diverse activităţi utile pe cont propriu. La o sugestie, am montat, recent, două foişoare între Castelul Huniade şi Cinematograful Studio. Este doar un început în această direcţie, de creare de condiţii pentru freelanceri, în Timişoara”, a declarat vineri, primarul Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

 

Edilul a detaliat că municipalitatea nu a putut face încă amenajări speciale, pentru că au fost montate foarte recent, şi a asigurat că în funcţie de necesităţi vor mai fi instalate şi alte foişoare.

 

„Vom asigura acolo alimentarea cu energie electrică, prize pentru încărcarea telefoanelor, conexiuni necesare tabletelor, telefoanelor, laptopurilor. De astăzi se pot folosi, dar fără aceste facilităţi”, a mai precizat Nicolae Robu.

 

sursa Agerpres

Citește și:  Azi în Timișoara, sperăm că mâine nu în toată țara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*