Redacție January 14, 2020

 

O femeie este căutată de poliţişti, după ce s-a dat drept inspector ANPC Timiş, a făcut controale şi a pretins bani pentru a trece cu vederea posibile nereguli.

 

Potrivit reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Timiş, femeia a intrat în mai multe magazine dintr-un mall din Timişoara şi le-a spus angajaţilor că este inspector ANPC. A făcut controale şi a pretins bani pentru a trece cu vederea eventuale nereguli.

 

„Toţi comisarii instituţiei noastre sunt prezentaţi inclusiv cu imaginile necesare pe site-ul oficial ANPC. Fiecare comisar ANPC are o legitimaţie de serviciu cu un număr unic de identificare şi cu fotografia acestuia. În cazul de faţă organele de cercetare penală investighează şi încearcă să identifice persoana respectivă pentru a fi trasă la răspundere”, au transmis reprezentanţii ANPC Timiş.

 

ANPC Timiş a dat publicităţii o fotografie cu pretinsa inspectoare, iar Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi o caută pe aceasta pentru a o trage la răspundere.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a avertizat operatorii economici în legătură cu existenţa unor persoane care pretind că sunt comisari ANPC sau CJPC şi care, sub pretextul neregulilor depistate, solicită plata unor amenzi. Instituţia reaminteşte că nu încasează numerar la finalul controlului, amenzile fiind plătite la Trezorerie.

 

news.ro

Citește și:  155 cazuri noi de COVID-19 în Timișoara și în județ, doar în ultimele 24 de ore. Vezi din ce localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*