Redacție August 14, 2021

 

 

  • Pride TM in the Park

Începând cu ora 15:00, în Parcul Central „Anton Scudier”.

PRIDE TM este o celebrare a progresului, a incluziunii, a artei și a identității queer. Comunitatea LGBTQIA+ din Timișoara începe să fie mai loud și mai proud.

 

„Pentru noi întâlnirile comunitare după mai mult de un an marcat de incertitudine și neliniște, sunt felul nostru de ne (re)conecta cu propria identitate. Vă invităm în 14 august la Pride in the Park – adică, ore petrecute împreună, în natură și cu muzică. Noi aducem câteva hamace, pături și board games și vă invităm și pe voi să aduceți ce aveți nevoie să vă simțiți bine și să vă invitați mai departe prietenii, colegii, animalele de companie, familia și oricine simțiți că trebuie să fie acolo”, transmit organizatorii.

 

 

 

  • Meci din Grupa A a Cupei României la rugby: CS SCM Timişoara – CSM Ştiinţa Baia Mare

De la ora 10:30, pe Stadionul „Gheorghe Răşcanu”.

 

 

 

  • Trupa Vama susține un concert în cadrul turneului naţional „Vama Neconvenţional”

De la ora 21:00, la Faber Comunity.

 

„Așa ne-am gândit să facem un turneu național în locații urbane NECONVENȚIONALE, unde vom crea COMUNITĂȚI de o zi. Vrem să activăm comunitățile locale din diverse domenii în fiecare oraș și să-i aducem lângă noi ca să oferim publicului o experiență dincolo de muzică.
Ne propunem mai mult decât un turneu VAMA ne propunem o experiență care să lege oamenii nu doar prin muzică, ci prin diversitatea activităților de până la concert”, au transmis organizatorii.

 

Citește și:  FESTIVALUL EUROPEAN AL SPECTACOLULUI TIMIȘOARA – FESTIVALUL DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI S.O.S. 2020 13 – 30 septembrie 2020

 

***


Publicația infotimisoara.ro este în slujba cetățenilor. Susține și tu jurnalismul independent:

Patreon:

 

 

 

 

PayPal:

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*