Nicoleta C. April 9, 2021

 

Programul pilot implementat la Timişoara, în cadrul căruia oamenii se pot vaccina împotriva COVID-19 la medicii de familie, fără înscriere în platforma naţională, nu are succesul scontat. Doar 10 oameni s-au prezentat la cabinete pentru administrarea serului, miercuri, în prima zi a programului, în timp ce joi nu s-a administrat niciun vaccin.

 

Conform datelor transmise vineri de Direcţia de Sănătate Publică, în cursul zilei de joi nu a fost administrat niciun vaccin, iar miercuri, în prima zi de desfăşurare a programului, s-au imunizat doar 10 oameni.

 

Vă reamintim că la Timişoara, începând de miercuri, 7 aprilie, se desfăşoară un proiect pilot în cadrul căruia 50 de medici de familie s-au înscris pentru a vaccina împotriva COVID-19 pacienţii pe care îi au înscrişi. Fiecare dintre medici pot vaccina până la 10 oameni pe zi cu serul de la AstraZeneca, având toate dotările necesare în cabinete. La momentul începerii implementării programului, 100 de oameni erau înscrişi pe listele medicilor de familie.

 

sursa: news.ro

Citește și:  Bulgaria a eliminat orice restricţie epidemiologică pentru turiștii care vin din România

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*