Redacție May 25, 2019

 

Concursul de la Timișoara, unic în țară, a avut și anul acesta cele mai năstrușnice bărci din PET-uri și cele mai originale personaje.

 

Sâmbătă, 25 mai, timișorenii au ieșit să sărbătorească Ziua Internațională a Mediului la o competiție inedită – „Make it! Race it! Recycle it!”. Evenimentul de pe Bega a început de la ora 9.30, în zona Parcului Alpinet, în spatele Catedralei Mitropolitane, iar startul primei curse s-a dat la ora 11.00. Concursul “Make it! Race it! Recycle it!” a fost organizat de EcoStuff România.

S-au întrecut pe Bega ambarcațiuni care mai de care mai trăsnite, iar la vâsle au dat de la roboți la supereroi, vikingi și ninja, dar și personaje din Game of Thrones.

Participanții la concurs sunt și cei care au construit ambarcațiunea, din materiale reciclabile. La finalul cursei, fiecare echipă participantă și-a demontat barca, iar materialele au fost trimise la reciclat. Copiii au fost cei care au apreciat cel mai mult concursul, aceștia fiind prezenți (însoțiți de părinți) în număr mare pe malurile Begăi.

 

 

Citește și:  Salariile nu vor mai fi confidențiale, pentru a se elimina orice fel de discriminare între salariați

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*