Despre apa pe care o bem, ibrice și reclamă la vase emailate


Un răspuns la “Despre apa pe care o bem, ibrice și reclamă la vase emailate

  1. Interesant articol!
    Unele reomandari.
    1. nu aveti nevoie de coada izolata daca veti regla si mentine mereu flacara concentrata sub fundul ibricului si nu veti lasa flacara ochiului de aragaz la maxim, (tangential sau chiar pe peretii ibricului). Cel mai bun randament este cu flacara concentrata sub fundul ibricului, tagăii, oalei sau cratiței.
    2. Depunerile de calcar se pot inlatura pune otet de 9 grade incalzit si lasat peste noapte in ibric. Acelasi otet il puteti refolosi apoi in masina de spalat rufe pentru a elimina bacteriile si implicit mirosul neplacut.
    3. Pentru a mini.iza riscul de a mai uita ceva pe foc sau la cuptor, exista o aplicație de mobil Parrot Timer, dar trebuie ca niciodata sa nu uitati ca sa reglati si sa porniti cronometrul cu numaratoare inversa al aplicatiei, imediat dupa punerea recipientului pe flacara aragazului sau la cuptor si sa pastrati mereu telefonul cu dvs. in tot acest timp.
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *