Cu mașina printre peroanele Gării de Nord din Timișoara


18 răspunsuri la “Cu mașina printre peroanele Gării de Nord din Timișoara

  1. Atâta timp cât nu sunt restricții la intrea respectivă, atâta timp cât nu a încurcat nici un tren și pe nimeni ( exceptând pe cel care a scris articolul, se vede că îl frustrează rău de tot faza aceasta, cred că din cauză că nu a avut și el aceeași idee), și mai ales dacă omul a venit și la licru, fiind electrician cum zic mulți, nu văd care e problema, a venit, a parcat, și-a făcut treaba și a plecat, nu cred că sa plimbat prin toată gara….

 1. Cum puteti dezimforma in asemeenea hal!Cunosc Statia CF Nord,masina nu a intrat pe peroane,se afla in fata turnului vechi de control,acolo parcheaza masinile de interventie a electricienilor CFR,nu are nici o legatura cu peroanele,masina se afla pe un spatiu neutilizat din grupa Resita a statiei CF.

 2. Acolo sunt zilnic parcacate masini de interventie ale electricienilor,constructoruli,e un spatiu neutilizat,nu are nici o legatura cu traversarea peroanelor!Vorbiti si postati in necunostinta de cauza,dezinformati cetatenii!

   1. Daca nu există indicatoare de restrictie, de ce nu ar avea voie , văzând că acolo se obisnuieste acces si parcare auto?

    1. Boss, nu este voie pentru ca este gara si nu sosea. Este de bun simt sa nu intri cu masina pe peron si nu trebuie sa iti spuna nimeni asta. Ce ar fi sa ma plimb cu elefantul prin fata blocului tau si sa iti lase un „poster” la intrarea in bloc?De ce?Pentru ca nu scrie niciunde ca elefantul nu are voie printre blocuri.

 3. Sugi p*la cu stirea ta cu tot si cu toti banatenii ce se dau banateni dar nu prea sunt 😂 Pai daca omul acolo lucra ei era electrician? Unde sa parcheze? LA ma-ta-n grajd?

  1. Trebuia sa parcheze in tren, in vagon direct, macar stia o treaba.
   In alta ordine de idei, si noi lucram in zona centrala, dar ne platim parcarea… Dar cine e mai smecher incearca sa fenteze sistemul, sa nu plateasca si asa ajunge vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *