V.V. December 16, 2021

 

Consiliul Judeţean Timiş a lansat un tur virtual interactiv prin care promovează principalele destinaţii turistice ale judeţului. Monumente, conace, castele, muzee, case memoriale sau cascade, lacuri şi alte comori ale naturii pot fi admirate de vizitatorii din ţară și de peste hotare.

 

Iniţiativa dorește să stimuleze turismul în județul nostru, iar turul virtual este disponibil în limbile română, engleză şi germană.

 

„Timişul are multe de oferit în domeniul turistic, dar în numeroase cazuri lipseşte promovarea. Aceasta a fost şi ideea turului virtual, care aduce în casele oamenilor o imagine apropiată de realitate a obiectivelor turistice. Profităm de noile tehnologii pentru a face destinaţiile cunoscute unui număr mare de potenţiali turişti. Am convingerea că pe mulţi dintre aceştia, parcurgerea turului virtual îi va convinge să-şi petreacă timpul liber la noi în judeţ”, a declarat vicepreşedintele CJ Timiş, Alexandru Preoteasa, citat de Agerpres.

 

Obiectivele pot fi văzute în format de 360 de grade și au și texte de prezentare. Pe parcurs, va fi actualizată şi o secţiune dedicată sectorului HORECA, pentru a facilita planificarea sejururilor.

 

 

 

Turul virtual al județului Timiș, realiat de Consiliul Județean, poate fi accesat la adresa: https://www.cjtimis.ro/turvirtual/

 

În curând va fi realizat şi un modul care va prezenta mai multe obiective turistice din Timişoara, realizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*