Redacție June 18, 2019
Potrivit deciziei Primăriei Timișoara, începând de luni, 17 iunie, șoferii nu mai au voie sa parcheze pe Martirilor, zilnic între orele 7.00 și 20.00. Riveranii pot să-și lase mașinile doar noaptea, în afara intervalului de restricție.

 

Dacă în prima zi a acestei săptămânii șoferii care și-au lăsat mașinile parcate pe Calea Martirilor au fost păsuiți pentru că a fost zi de sărbătoare, de azi politiștii locali s-au pus pe treabă.

Aceștia au mers și au somat toți conducătorii auto care au ignorat interdicția impusă de municipalitate, cchiar dacă pe stâlpii de pe Calea Martirilor, și pe o parte și pe cealaltă a străzii, au fost montate plăcuțe care îi anunâă că dacă își vor lasa mașinile pe marginea străzii între orele 7.00 și 20.00 riscă să fie sancționați sau să le fie ridicate mașinile.

Amenzile în acest caz sunt cuprinse între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte de penalizare, în funcție de faptă: oprire sau staționare.

Vă reamintim că în zona Martirilor, Primăria Timișoara a avut în plan să ridice o parcare cu mai multe niveluri, dar locatarii din zonă s-au opus, astfel că s-a luat decizia de a se face una în cartierul Dacia, unde oamenii au strans semnături pentru această construcție.

 

 


Imaginile ne-au fost trimise de un cititor Info Timișoara, căruia îi mulțumim cu această ocazie!
Dacă surprindeți și dumneavoastră imagini deosebite din Timișoara, vă rugăm să ni le trimiteți prin messenger pe pagina de Facebook „Info Timisoara” sau pe adresa de e-mail: redactie@infotimisoara.ro

Citește și:  Turiştii care merg în Grecia vor plăti o suprataxă de 20 de euro

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*