Cazul Flavia Groșan. De ce nu avem nevoie de Maglavit.


4 răspunsuri la “Cazul Flavia Groșan. De ce nu avem nevoie de Maglavit.

  1. Buna, Ramona Balutescu se pare ca nu mai avem pareri personale si vorbim de plagiat vezi CTP; nu o cunosc pe Flavia Gropsan si nu ma intereseaza subiectul pe marginea caruia se face atita vilva,ma feresc de cind ma stiu de vindecatori, si in general nu am cautat vindecari miraculoase , desi sunt bolnav cronic.Dar e la mintea cocosului ca tot ce a afirmat se poate verifica , foarte simplu : la cabinet ar trebui sa existe niste fise sau date in calculator; si daca cele afirmate sunt adevarate comisia medicilor trebuie sa-i ceara imperativ sa spuna tuturor schema de tratament urmata,desi ea are dreptul sa nu spuna ea operind in privat; sa stim cu toti ce anume a facut acolo… nu sa judecam sa rastalmacim fara nici un rezultat tot , de altfel nu cred ca intereseaza stingaciile oficialilor in gestionarea situatiei in care e bine cit toata lumea sta cu botnita pe gura si nu spune nimic, fara explicatii ; no more comment…………….

  2. Ramona esti o cretina…libertatea mea nu decizi nici tu nici reptilienii care te conduc unde se termina. Mi-ar face o deosebita placere sa iti ard vreo cateva perechi de palme sa mai cobori putin din aerul rarefiat unde traiesti. Imbecilo

  3. In orice rationament o premisa falsa conduce la o concluzie falsa. Cand acest articol pleaca de la premise false: Flavia Grosan – medic de cabinet sau „bolnavi de Coronavirus” este mai mult decat evident ca se trage o concluzie falsa. Doamna Grosan este MEDIC PRIMAR PNEUMOLOG si trateaza o pneumonie atipica – o forma pe care o da infectia cu Coronavirus. Ca medic primar pneumolog are competentele necesare sa aplice o schema de tratament verificata in timp. Nu a inventat dumneaei claritromicina, flexotide sau alte medicamente prescrise de domnia sa (nu a spus nimeni de Ivermectina) in tratamentul unor bolnavi cu anumite simptome. Caci spre deosebire de protocol a particularizat un tratament anumitor bolnavi, cu anumite simptome si cu anumite antecedente. De la Oradea la Maglavit e o cale lunga … la fel de lunga ca si intre nestiinta(ignoranta, dezinformare) si ticalosie. Din fericire, doamna Grosan n-a ajuns la Maglavit, dar semnatara articolului merge pana spre ticalosie … i-ar prinde bine sa se uite in propia oglinda sa-si dea seama pana unde a ajuns, caci o harta nu i-ar folosi deloc, nici cu musetel, nici fara!

  4. Mai frate, ce hărțuită și cât de jignita am fost. Norocul meu a fost ca pentru individa asta și mulți alți “pneumologi” vorbeam chineza. Niște obraznici analfabet functionali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *