Redacție July 28, 2020

 

Reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă au publicat pe Facebook informația conform căreia un consătean este bolnav de COVID-19. Acesta ar fi intrat în contact cu alte trei persoane din aceeași localitate.

 

„În urma raportărilor primite, am fost informați că pe raza Comunei Moșnița Nouă exista un caz de persoană infectată cu virusul Covid-19 și 3 persoane care au luat contact cu ea. Având în vedere faptul că numărul cazurilor de persoane infectate a crescut alarmant și în județul Timiș, revenim la solicitările pe care le adresam către dumneavoastră:

evitați aglomerațiile;
evitați ieșirile neesențiale;
păstrați distanța și purtați mască;

respectați măsurile de igienă.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor vă precizăm că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus. Numărul este 0800 800 358. Oricine are nevoie de informaţii despre noul virus poate suna la acest număr.
Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventiva.
Totodată, la nivelul județului Timiș, cetățenii pot apela următoarele numere de telefon
– 0770849869 Direcția de Sănătate Publică Timiș;
– 0770849705 Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor Timiș – CJCCI Timiș și adresa de email covid.timis@gmail.com”, au transmis reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă.

 

Citește și:  Germania va ridica de marți, 16 iunie, controalele la frontieră

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*