Redacție December 1, 2019

 

În timpul discursului preşedintelui CJ Timiş, Călin Dobra, cu ocazia manifestărilor de Ziua Națională de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara, unui pompier aflat în primul rând al Detaşamentului ISU Banat i s-a făcut rău. Acesta a picat din picioare, fiind prins de colegii săi.

 

Spre deosebire de Iohannis care a fost martorul unei întâmplări asemănătoare, dar care și-a continuat impasibil discursul, Călin Dobra și-a oprit discursul său. Ba chiar acesta a solicitat colegilor pompierului care leșinase să-l ridice urgent de pe asfalt și să-l ducă imediat la ambulanță.

Abia după ce pompierul și-a mai revenit și a fost dus de colegi la ambulanţa SMURD, iar şeful SMURD Timiş, medicul Mihai Grecu, l-a evaluat pe militar, președintele Consiliului Județean Timiș și-a continuat discursul.

 

„Înainte de a fi de stânga sau de dreapta, suntem români. Eu cred că este de datoria fiecăruia dintre noi să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a păstra intacte valorile democrației, ale libertății și ale dreptății. Am dovedit că fiecare proiect ce a devenit realitate la Consiliul Județean Timiș este un pas înainte, motiv pentru care vreau să le transmit cetățenilor județului Timiș și românilor din toate colțurile țării un îndemn personal. Credeți în voi înșivă și în România”, a spus, printre altele, Călin Dobra.

 

Citește și:  Solidari cu Ucraina – scriitori, Instituția Prefectului Județului Timiș, timișoreni

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*