Redacție December 1, 2019

 

Deși a fost printre ultimii ajunși la eveniment, cu doar patru minute înainte de intonarea Imnului Național al României, Nicolae Robu a ținut, cum era de așteptat, un discurs la manifestările de pe bulevardul Take Ionescu. De data aceasta nu a mai fost un discurs fluviu, ci, mai degrabă, o cuvântare de câteva minute prin care primarul urbei de pe Bega a îndemnat la unitate. Acesta a mai lăudat orașul Timișoara, dar și România în general.

 

De asemenea, primarul Nicolae Robu a amintit de cei 30 de ani care au trecut de la Revoluția Română.

 

„Sunt 30 de ani de când aici, în Timișoara, s-a dat semnalul luptei pentru libertate în acea societate comunistă. Recunoștință eroilor Timișoarei și tuturor celor care la finalul anului 1989 și-au dat viața pentru libertate. Avem o țară frumoasă, cu un relief echilibrat diversificat, încă avem bogății ale subsolului, suntem oameni capabili, oameni harnici, haideți să fim și uniți ca să facem să ajungem la un alt nivel de prosperitate”, a spus Nicolae Robu.

 

Imediat după ce toate oficialitățile prezente și-au ținut discursurile, primarul Timișoarei a fost cel care a plecat primul, acesta nerămânând și la defilare.

 

Citește și:  PRIMĂRIA TIMIȘOARA spune că nu are obligaţia de a achiziţiona certificatele verzi pentru COLTERM

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*