Nicoleta C. August 28, 2019

 

Zeci de poliţişti şi jandarmi din Timiş îi caută pe doi tineri de 19 şi 21 de ani care au evadat, după ce au bătut un gardian, din Centrul de Reeducare Buziaş. Unul dintre tineri era condamnat pentru furt, iar celălalt pentru tăinuire.

 

Soare Claudiu Florin, în vârstă de 19 ani, condamnat la un an şi zece luni pentru furt calificat, şi Teglas Samuel, de 21 de ani, condamnat la doi ani şi 204 zile, pentru tăinuire sunt cei doi tineri evadaţi din Centrul de Reeducare Buziaş.

Evadarea celor doi a fost se pare că a fost plănuită. Împreună cu un coleg au simulat o stare de agitație în camera de detenție. Supraveghetorul a deschis ușa să vadă ce se întâmplă, iar în acel moment a fost atacat. Cei trei l-au bătut și l-au legat. Doar doi dintre ei au reușit să evadeze, celălalt fiind prins de angajații Centrului de Reeducare Buziaș.

 

„În vederea capturării acestor persoane, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul Centrului Educativ Buziaş, blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, precum şi cooperarea cu IPJ Timiş, IGPF, IGPR, IJPF Timiş, IJJ Timiş, Poliţia oraşului Buziaş şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj”, au transmis reprezentanţii Centrului de Reeducare Buziaş.

 

A fost începută şi o anchetă administrativă care să stabilească în ce condiţii a avut loc evadarea.

Citește și:  Timișorenii sunt chemați la un nou protest în Piața Victoriei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*