Nicoleta C. August 6, 2020

 

Un număr de 37 de unități comerciale din județul Timiș au fost verificate ieri, 5 august, de către autoritățile locale pentru a se stabili dacă respectă normele de prevenire a răspândirii infecției COVID-19.

 

S-au aplicat 7 sancțiuni contravenționale pentru agenții economici care au fost surprinși că nu au respectat normele legale în vigoare pe timp de pandemie.

 

„Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în data de 5 august, la nivelul județului Timiș au fost verificate 37 societăți comerciale. În urma controalelor efectuate polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare.”, a transmis Prefectura Județului Timiș.

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost primite 4 sesizări la TELVERDE 0800800165 vizând nerespectarea măsurilor de siguranță, dar în urma verificărilor din teren acestea nu s-au confirmat.

 

Autoritățile transmit că aceste activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate precum piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun vor continua și în perioada următoare.

 

Citește și:  Planul de renovare a Palatului Poștelor din Timișoara prinde contur

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*