Redacție October 27, 2021

 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, i-a cerut, marți, primarului Dominic Fritz să declare stare de alertă locală.

 

Solicitarea liderului CJT a fost făcută după ce E.ON a sistat furnizarea gazului către compania COLTERM.

 

„Aș dori să-i solicit primarului Dominic Fritz să convoace de urgență Comitetul Local pentru Situații de Urgență în vederea declarării stării de alertă locală în baza prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului numărul 21/2004 pentru a putea facilita toate procedurile în vederea realizării unui răspuns adecvat de către noi, de către Consiliul Județean, de către celelalte instituții implicate care suferă în urma acestei situații”, a declarat Alin Nica la Radio Timișoara.

 

Alin Nica a mai spus că administrația județeană va aloca miercuri Spitalului Județean din Timișoara 750.000 de lei pentru ca unitatea medicală să demareze procedurile de urgență pentru instalarea unei centrale termice proprii. Până când acest lucru se va și întâmpla, spitalul va folosi aparatele de climatizare.

 

Citește și:  Rata de infectare COVID-19 a ajuns azi la 6,51 la mia de locuitori, în Timișoara. Vezi cât este în restul județului

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*